Websites

Websites

Naast webapplicaties bouwen we ook content gerichte sites voor diverse organisaties. Hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van een Content Management Systeem (CMS) waarmee de klant de site en de content zelf kan beheren.

Effectieve sites

Wat wilt u communiceren? Hoe komt de boodschap het beste over? Met welk systeem kunt u de content het beste beheren? Welke oplossing past bij het beschikbare budget? En wat betekenen de huidige keuzes voor de toekomst? Virtooz kan deze vragen voor u beantwoorden. Effectiviteit is daarbij altijd het uitgangspunt.

Levende sites

Websites; een levend organisme dat evolueert.

Websites; een levend organisme dat evolueert.

Een goede site is ‘levend’. Het is een levend organisme dat gevoed wordt uit verschillende bronnen. Het evolueert, verandert, en ontwikkelt een eigen karakter. Het heeft een ‘ziel’ en weet toeschouwers te boeien. Wij scheppen de voorwaarden en leveren de instrumenten die deze groei mogelijk maken. Daarbij maken we gebruik van innovatieve tools die in eigen huis ontwikkeld worden.

Succesvolle sites

Virtooz ontwikkelt voor grote en kleine ondernemers. Geavanceerde maatwerk oplossingen, maar ook sites op basis van standaard Content Management Systemen zoals Joomla en Wordpres. We leveren aan uitgevers, hogescholen, woningcorporaties, reclamebureaus, etc. Maar ook aan startende ondernemers en ZZP’ers.

Meer weten?

Webapplicaties
Website optimalisatie

Vormgeving
Multimedia
Hosting
Service en support