Webapplicaties

Menselijk maatwerk

Virtooz is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. Dat zijn instrumenten die via internet gebruikt kunnen worden en die een unieke functie vervullen voor mensen en organisaties. De inhoudelijke kennis die nodig is om deze instrumenten te bouwen ligt besloten in de mensen die er mee gaan werken. Daarom focussen wij ons niet op de techniek, maar op de mens.

Maatwerk webapplicaties; het enige puzzelstukje dat precies past.

Maatwerk webapplicaties; het enige puzzelstukje dat precies past.

Brug tussen mens en techniek

Bij de ontwikkeling van software maken we gebruik van innovatieve tools die in eigen huis ontwikkeld worden. Deze tools maken een bouwproces mogelijk dat uiterst efficiënt en toegankelijk is. Ook mensen zonder technische achtergrond kunnen daarin een actieve bijdrage leveren. Zo ontstaat een ontwikkeltraject dat verandering omhelst en evolutie mogelijk maakt.

Specialisatie

Virtooz is actief in verschillende branches. Maar we zijn gespecialiseerd in de bouw van maatwerk instrumenten die bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, zoals tools op het gebied van studiekeuze, loopbaanoriëntatie en HRM.

Techniek

Virtooz ontwikkelt overwegend in PHP. Ontwikkeling op basis van andere talen/platformen is echter ook mogelijk (.NET, C++, etc.)

Meer weten?

Websites
Website optimalisatie
Vormgeving
Multimedia
Hosting
Service en support