RentiR

RentiR woonruimteverdeelsysteem

RentiR woonruimte verdeel systeem

RentiR woonruimte verdeel systeem

RentiR is een uniek woonruimteverdeelsysteem. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met woningcorporaties. De programmatuur staat dicht bij de praktijk en is zeer gebruikersvriendelijk. RentiR is een systeem dat zich aanpast aan uw ideeën. Specifieke wensen kunnen ingebouwd worden in de vorm van maatwerk uitbreidingen.

Een medewerker: “Met name voor kleinere corporaties is RentiR een maatwerksysteem dat ik direct zou aanbevelen. Vragen worden altijd direct beantwoord en gevraagde aanpassingen worden niet alleen uitgevoerd, maar hierover wordt ook zeer goed meegedacht.”

Aangeboden via internet

RentiR is wordt aangeboden via internet, het vergt geen installatie of wijziging van de I.C.T. infrastructuur. U kunt het direct gebruiken op iedere computer in uw organisatie, op iedere locatie.
Een medewerker: “Kenmerkend voor RentiR vind ik de gebruikersvriendelijkheid. Woonbonnen zijn gemakkelijk te verwerken, gegevens snel op te zoeken.”

Ontwikkeld in de praktijk

RentiR is ontwikkeld in samenwerking met woningcorporaties. Dit heeft geleid tot software die uniek is in zijn soort; dicht bij de praktijk, makkelijk te begrijpen, heel veelzijdig en uiterst flexibel. Geen enkel ander product staat zo dicht bij de praktijk en sluit zo goed aan bij de dagelijkse werkzaamheden van de woonruimteverdeling.

Meer informatie?

Meer informatie over RentiR vindt u op www.rentir.nl.
Of klik op onderstaande afbeeldingen om de brochure te raadplegen.

RentiR brochure, voorpagina

RentiR brochure, voorpagina

RentiR brochure, binnenpagina

RentiR brochure, binnenpagina

RentiR brochure, achterpagina

RentiR brochure, achterpagina